Maggi: Makanan Untuk Rakyat Malaysia

Mengenai Maggi

Berasal dari Switzerland, Maggi dihantar ke Malaysia oleh Nestle pada tahun 1957 untuk menyajikan makanan rakyat Malaysia yang mereka gemari termasuk rempah dan mi segera. Salah satu kejayaan Maggi ialah berjaya Rare metal dalam nama Putra Brand Honours 2019. Rakyat Malaysia suka barangan Maggi kerana ia halal dan boleh digunakan untuk membuat resepi kuah kacang dengan mudah.

Produk Dari Maggi

Perkara Maggi yang popular melibatkan mi cepat yang dibeli dengan banyak perisa, termasuk ayam dan kari. Kami juga mempunyai pengasam tiram dan sos cili yang terkenal sebagai perasa atau untuk meningkatkan pilihan makanan. Ciri perasa kami seperti dada ayam dan kiub daging juga memudahkan memasak. Campuran dan pasta cepat kami adalah bahawa anda dapat membuat makanan dengan cepat.

Hidangan Penting Maggi

Pelbagai hidangan disediakan agar anda dapat dibuat dengan mudah dengan barang-barang Maggi. Rendang ayam kami tidak sukar dibuat dengan perasa CukupRasa jika anda mencari hidangan ayam. Kami mempunyai resipi berkualiti dengan pelbagai daging. Sebagai contoh, formula daging dan brokoli kami dihasilkan dengan enak dengan sepotong sos tiram anda.

Maggi MY

Makanan Perbaiki Laju

Perlu mempunyai sesuatu yang cepat dan sedap? Cubalah resipi berkualiti langsung kami dengan CukupRasa dan perasa nasi goreng, seperti hidangan nasi goreng Cina kami. Resipi lazat untuk ikan dan kerang ada, seperti udang kami yang dilindungi dalam keadaan panas dan masam dari Campuran Tomyum anda. Bantu hidangan organik yang sihat seperti kangkung belacan goreng atau spesies ikan kailan masin dengan kiub pembawa kami.

Makanan Luar Negara Dengan Maggi

Sediakan pelbagai jenis masakan di rumah anda dengan Maggi! Pertimbangkan hidangan tradisional barat seperti makaroni dan produk tenusu atau mungkin versi timur seperti daging lembu lada hitam yang digabungkan dengan produk premix Maggi. Nikmati rasa Cina menggunakan formula teriyaki unggas cepat kami dan kepakaran dalam makanan Arab dengan Nasi Arab Fowl yang dibuat di dalam perapan tomato dan kiub stok kami.

Barangan makanan khas dengan Maggi

Maggi disukai secara global agar lelaki dan wanita dalam beberapa elemen global elemen global menggunakan produk kami secara kreatif untuk makanan istimewa. Kheer, makanan tradisional India puding nasi dengan susu, dibuat dari mi dari mee segera Maggi 2 minit. Barang-barang kami telah terkandung dalam resipi lazat untuk makanan ringan, seperti keripik kentang, oleh koki kediaman.

Arahan Berguna Oleh Maggi

Untuk kualiti yang disukai oleh orang yang anda sayangi, optimumkan penyediaan makanan anda dengan tutorial dan petua. Cari tahu bagaimana membuat pasangan spageti terbaik anda, bagaimana menggoreng makanan laut seperti pakar, atau bagaimana membantu makanan dengan betul untuk meningkatkan kesihatan, masa, dan anggaran daripada kami. Dengan MAGGI, ada juga kaedah terbaik untuk mengatur kediaman anda untuk memanfaatkan sepenuhnya ruang di sana.

Maggi Bila Keputusan Anda

Untuk memasak yang cepat dan produktif, pilihlah barang Maggi sekarang. Produk kami akan menyediakan banyak resipi lazat dengan cara yang mungkin untuk menyiapkan makanan dengan bahan yang ditawarkan di kawasan dapur anda sendiri. Brosur resepi kuah kacang berkualiti kami juga dapat memotivasi anda untuk membuat makanan dengan cepat apabila anda merasa tidak jelas tentang apa yang harus anda masak untuk sarapan, makan, atau makan malam.